Velkommen til ny kontormedarbeider

Vi er så heldige å ha fått med oss Edita Daulova i staben. Edita startet opp i et 50 % vikariat som kontormedarbeider 1. mars, og vil blant annet ha ansvar for oppgaver innenfor økonomi og administrasjon.

Edita har god innsikt i frivillighetsarbeid og arbeider ved siden av HSFN 50 % i Oslo MS-forening. Tidligere har Edita arbeidet 8 år i Norsk lymfødem – og lipødemforbund.

– Jeg har erfaring med å jobbe både for et nasjonalt kontor, og for en lokal avdeling. I tillegg har jeg også vært frivillig, så jeg vet litt om det hva innebærer. Jeg tenker å ta med alt dette, i tillegg til det faglige for å bidra inn i rollen som kontormedarbeider, sier Edita.

Edita er opprinnelig fra Tsjekkia, men har de siste 12 årene bodd i Oslo, med mann og 2 barn på 12 og 15 år. Edita har økonomibakgrunn og har rikelig erfaring med oppgaver innenfor økonomi, regnskap, administrasjon og organisasjonsarbeid.

– Jeg ønsket å jobbe for en ideell organisasjon, fordi det å være sammen med folk som hjelper andre er både givende og inspirerende. Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med mange som har et felles mål om å hjelpe småbarnsfamilier.

Velkommen til HSFN Edita!