Til stede på frivillighetskonferanse i Stavanger

Frivillighetskonferansen & Formidlingskonferansen «aktiv fritid barn og unge» gikk av stabelen i Stavanger i dag, og Home-Start Familiekontakten var til stede med stand, for å gjøre tilbudet mer kjent i regionen.

På programmet sto både temaer innenfor frivillighetspolitikk og gode eksempler fra prosjektet «aktiv fritid barn og unge». Atle Melangen fra Stavanger kommune, hadde innlegg om satsning innen frivillighetspolitikk, hvor HSF ble nevnt som et av satsningsområdene. HSF startet opp i Stavanger sommeren 2018, som første avdeling i Rogaland. Avdelingen er nå godt i gang, og med seg på stand hadde koordinator Lilja Ånadal 4 engasjerte familiekontakter fra Stavanger.

Interesserte og nysgjerrige kommunerepresentanter fra ca. 20 forskjellige kommuner, har nå litt mer kunnskap om hva Home-Start Familiekontakten er. Flere var innom standen og tar med informasjon om HSF tilbake til sine kommuner.

Tusen takk for strålende innsats på konferansen, til både koordinator og familiekontakter i Stavanger! Vi håper at vi på sikt også kan tilby HSF til andre kommuner i regionen.