Tidenes julegave fra Frimurerlogen

Home-Start avdelingene i Østfold var så heldige å få tidenes julegave fra Frimurerlogen i Moss. En gave på hele 150.000 kroner.

Kriteriene for bruk av gaven var å øke aktiviteten til Home-Start Familiekontakten i Østfold. Dette skulle gjøres som et samarbeid mellom avdelingene i Fredrikstad, Sarpsborg, Askim, Trøgstad, Moss og Rygge, Råde og Våler.

Konferanse for familiekontakter i Østfold

Alle familiekontakter i fylket ble invitert til en konferanse på Inspiria Science Center mandag 20.mars. Velkommen var også venner av familiekontaktene, og andre som var interessert i å få vite mer om hva Home-Start Familiekontakten er. Tilsammen møtte 80 personer opp på konferansen!

Aller først ble det god tid til prat og felleskap over en deilig tacobuffet. Ingvild Vatne, koordinator i Home-Start Familiekontakten i Moss ønsket velkommen. Line Henriette Hjemdal, stortingsrepresentant (KRF) for Østfold åpnet konferansen. Hun anerkjente på en fin måte det viktige arbeidet Home-Start Familiekontakten gjør. Spesielt trakk hun fram hvor godt vi skolerer familiekontaktene, og hvordan vi så fint har tilpasset oss tiden vi lever i med tidsavgrensede oppdrag.

Foredragsholder Torleif Lundquist tok oss med på et foredrag krydret med humor, alvor, lyd og bilde. Han kom med refleksjoner og erfaringer fra pedagogisk arbeid og direkte kontakt med livets skyggesider. Det du sier, tenker og gjør mange nok ganger, blir din virkelighet, var en av sitatene fra Torleif.