Si hei til vår nye kollega Siv!

Denne uka startet Siv Andresen With opp på nasjonalt kontor som kontormedarbeider i et 100 % vikariat. Siv er en energisk og positiv dame som er flott å ha fått med på laget.

Siv holder hus i Oslo med mann, 3 sønner fra 6-13 år og hunden Knerten. Etter flere år som hjemmearbeidende, har Siv nå lagt bak seg to år på både stor- og småbarnsavdeling i en barnehage. Siv er nylig ferdig kurset som familiekontakt, og denne erfaringen er flott å ha med seg inn i jobben i Home-Start Familiekontakten Norge. Fra tidligere er Siv utdannet økonom og har vært bosatt i London i 6 år. Hun har ellers arbeidserfaring fra salg og markedsføring.

– Jeg brenner for det samme som Home-Start – å hjelpe småbarnsfamilier i sårbare livsfaser. I stillingen kan jeg bruke min administrative kompetanse, samtidig som jeg kan bidra til å gjøre en forskjell for småbarnsfamilier i en utfordrende hverdag. Jeg er ydmyk og lykkelig over å være på Home-Start-laget og gleder meg til å lære og bistå alle jeg kan, sier Siv.

Vi gleder oss over å ha deg med! Velkommen med på laget.