Nyansatt hos Home-Start Familiekontakten Norge (HSFN)

HSFN har styrket laget med ny kommunikasjons- og markedsansvarlig. Cathrine Nygaard Mellem startet opp mandag 2. mars og skal sørge for ivareta behovene knyttet til markedsføring og kommunikasjon hos HSFN.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene som ligger foran meg i HSFN, og er veldig motivert for å bidra til og formidle verdiene som Home-Start står for, sier Cathrine Nygaard Mellem.

– Cathrine har lang og bred erfaring med markedsføring. Hun har tidligere arbeidet i det private næringsliv, men har selv erfaring fra arbeid innenfor frivillighet. Dette er en innsikt og kompetanse som Home-Start ser frem til å dra nytte av. Når vi i år markerer 20 år med HSF i Norge er tiden absolutt moden for denne stillingen, sier Wenche Heimholt Isachsen, Nasjonal koordinator hos HSFN.

– Etter den første uken har Cathrine vist meg at vi har mye spennende å se frem til. I tillegg til bred og aktuell kompetanse har vårt lille kontor blitt styrket med en utrolig hyggelig og blid medarbeider, fortsetter Wenche.

Cathrine N. Mellem kommer sist fra stillingen som markedssjef i El-Bjørn AS. Hennes oppgave blir å arbeide med markedsføring på Home-Start Familiekontakten sitt nasjonale kontor på Røa i Oslo, men hun kommer også til å være tilgjengelig for de lokale Home-Start avdelingene rundt om i landet.