Vil du hjelpe en småbarnsfamilie 2-4 timer i uka?

De fleste familier ønsker å klare seg selv men av og til kan det oppstå perioder hvor det er behov for litt ekstra hjelp og støtte i hverdagen. Da kan det være til god hjelp med en ekstra voksenperson som er sammen med hele familien eller barna noen timer i uka.

PKF_5219Noen familier ønsker praktisk hjelp med barna mens andre ønsker en voksen å snakke med og et lyspunkt i hverdagen. Home-Start Familiekontakten (HSF) er et tilbud til småbarnsfamilier hvor en frivillig familiekontakt hjelper familien en gang i uka i 2-4 timer i ca. 6 måneder.

Familiekontaktene er voksne som har tid til overs og som har glede av å være sammen med barn. De har foreldreerfaring eller erfaring fra arbeid med barn og leverer politiattest. Alle familiekontaktene gjennomfører et forberedelseskurs og får oppfølging av koordinator.

Nye forberedelseskurs starter i februar og september. Kurset avholdes i Lillestrøm.

Kan DU tenke deg å bli familiekontakt? For mer informasjon ta kontakt med koordinator: Anne Hvistendahl Moe: anmo02@lillestrom.kommune.no eller mobil 41 85 49 79. Lene Breivik: lebr01@lillestrom.kommune.no eller mobil 90 56 64 09. Klikk her for mer informasjon om HSF Lillestrøm.

Ønsker du mer informasjon om forberedelseskurset kan du også klikke deg inn her.