Konferanse for familiekontakter 2019

Tirsdag 21. mai holder vi vår årlige konferanse for landets familiekontakter. Konferansen avholdes i Gamle Logen, Oslo.

Agenda for dagen

  • Kl. 09.30 Registrering: Kaffe/te og ”noe å bite i”
  • Kl. 10.00 Velkommen: Morten Singstad, nasjonal koordinator, HSF Norge
  • Kl. 10.10 Åpning: Kjell Ingolf Ropstad, barne- og familieminister
  • Kl. 10.20 Marco – ildsjel og forbilde: Marco Elsafadi, basketballspiller, ungdomsarbeider, foredragsholder og vinner av Mesternes Mester på NRK. I dette foredraget kommer vi tett på hele hans historie, og opplevelsene som formet og motiverte ham.
  • Kl. 11.40 Musikalsk innslag: Sivert Sivertsen
  • Kl. 12.00 Lunsj
  • Kl. 13.00 Kultur og kommunikasjon i arbeid med minoritetsfamilier: Cecilie Kolflaath Larsen, psykolog. Første del av foredraget vil omhandle kommunikasjonsstiler, og siste del vil dreie seg om omsorgsmodeller i ulike kulturer.
  • Kl. 15.00 Takk for i dag og vel hjem!

Om Cecilie Kolflaath Larsen

Har jobbet i 11 år med kultur, vold og traumer. Første jobb var i Kina som skolepsykolog for kinesiske barn. Jobbet deretter på hos stiftelsen Alternativ til Vold med minoritetsfamilier, og sist med Judith van der Weele, som sakkyndig med vurdering av omsorg, der kultur, traumer og vold er tematikk.

Om Marco Elsafadi

Livet hans begynner i en bomberammet flyktningleir i Libanon i 1976. I håp om en tryggere tilværelse rømte den palestinske familien til Vest-Berlin, og videre til Kragerø i 1987. Siden har Marco brukt mye av livet på å kjempe for at barn og unge som faller utenfor skal få nye muligheter, både gjennom idretten og stiftelsen New Page.

Marco forteller om familiens dramatiske bakgrunn og om lagånd, vinnelyst, sosialt ansvar, inkludering og relasjonens kraft. En svært aktuell og inspirerende historie om et usedvanlig engasjert og varmt menneske.

Her kan programmet til Familiekontakt-konferansen lastes ned som pdf.

Påmelding til Familiekontakt-konferanse 2019

Registrer din deltakelse på konferansen for familiekontakter, som avholdes i Gamle Logen tirsdag 21. mai. Konferansen er kostnadsfri for deltakerne, men ved sykdom eller annet frafall er det viktig med beskjed til koordinator ved din avdeling, da arrangør må dekke kostnader ved frafall. PÅMELDING INNEN 6.MAI. (Nb! Bekreftelsesmailen kan havne i ditt spam-filter så sjekk evt. dette dersom denne ikke mottas.)

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.