Gjensidigestiftelsen Juleaksjon

Gjensidigestiftelsen retter oppmerksomhet mot de barna i Norge som gruer seg til jul på grunn av vanskelige familieforhold. I 2015 nådde stiftelsen ut til over 17.000 barn.

gjensidige-juleaksjon-larvik-2016-redigertGrunntanken i juleaksjonen er å nå hvert enkelt barn på en personlig måte, og utrette noe som gjør en merkbar forskjell i julen. Home-start Familiekontakten (HSF) Norge har gjennom de siste 3 årene vært så heldige og fått tildelt midler gjennom Juleaksjonen. I år har disse blitt videreformidlet til 13 av våre lokale avdelinger.

Midlene benyttes til aktiviteter som berører barnet direkte, som til julegaver, juleopplevelser- og besøk, jul hjemme i huset og «jul i all hast» – når ikke alt går som planlagt. I år vil 279 barn gjennom HSF få delta i aktiviteter som skal bistå til å skape gode juleminner. Tilbakemeldingene fra familiene som mottar støtte viser at Gjensidigestiftelsen når sitt mål med å utrette en merkbar forskjell.

Her er sitater fra noen av familiene:

Tusen takk for tilbudet. Vi er interessert i billetter til Snekker Andersen og Julenissen! Vi er 3 stk men om jeg kan få 4 billetter så takker jeg ja til det. Alltid enklere på sånne steder når man får med seg en voksen til. Mvh mamma til to. Ps. For meg så er det du som er julenissen Camilla (koordinator)»

NÅ gleder jeg meg til julaften, hilsen mamma til 4

Denne pepperkakebakerdagen er det beste med hele jula!