Familiekontaktens Dag 11. mai

Torsdag 11. mai inviterer vi våre frivillige familiekontakter til Familiekontaktens Dag i Oslo (Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, 0250 Oslo). Denne dagen ønsker vi å hylle alle våre fantastiske frivillige som bidrar til å skape en bedre hverdag for barnefamilier i det ganske land!

Program

 • 09.30 – 10.00: Registrering, kaffe/te/vann og «noe å bite i»
 • 10.00 – 10.15: Velkommen, ved Morten Singstad, generalsekretær HSF Norge
 • 10.15 – 11.30: Meteorregn og stjernedrys – livet med Victor Elliot, ved Kamilla Spangsberg Kristensen, psykolog og mor
  Her skal du hilse på Kamilla og hennes familie på 4. Hun forteller om hvordan familielivet ble annerledes med et kronisk sykt barn med nedsatt funksjonsevne. Dette er en kikk inn i en tilværelse hvor mye måtte forståes, læres, aksepteres og tåles. Du vil også høre om Home Start’s betydning for familien samt perspektivet på hvordan man kan møte en sårbar familie.
 • 11.30 – 12.30: Lunsj
 • 12.30 – 12.45: Musikalsk innslag, ved Daniela Reyes, artist
  Spellemannprisvinner Daniela Reyes var en av 2021 mest hyllede debutanter. Anmelderne har skrevet at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers, og at det låter vakkert, men også både morsomt og alvorlig.
 • 12.45 – 13.00: Home-Start 50 år, ved Wenche Heimholt Isachsen, pensjonert nasjonal koordinator HSFN
  Home-Start ble etablert for 50 år siden. Historien om småbarnsmoren og grunnleggeren Margaret Harrison.
 • 13.00 – 15.00: Relasjoner – Hvordan få enda bedre relasjoner med deg selv og andre, ved Dora Thorhallsdottir, relasjonsterapeut, gründer og komiker
  Dora inspirerer og gir deg konkrete verktøy for hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. Foredraget er svært underholdende og formidles på en personlig og morsom måte. Hun har jobbet som terapeut i over 16 år, er grunnleggeren av EQ Institute, og er også aktuell som standup komiker.

Her kan programmet til Familiekontaktens Dag 2023 lastes ned som pdf.